1 септември, 11 ч.    Обичаните от деца и родители Концерти на

...
1 септември, 11 ч. 
 
Обичаните от деца и родители Концерти на
Коментари Харесай

"Концерти на възглавници" честват десети юбилеен сезон

1 септември, 11 ч. 

 

Обичаните от деца и родители " Концерти на възглавници " откриват своя десети юбилеен сезон в първия ден на септември. В неделната заран е очакван брас концерт, който ще събере феновете на самодейността измежду прохладата на Витоша. За пета поредна година концертите гостуват на Детски екостационар " Бели брези " измежду природата. 

Вече девет години " Концерти на възглавници " радват дребни и огромни със своята задача - да оферират класическа музика, подбрана съгласно аудиторията, поднесена от едни от най-хубавите професионални музиканти в страната и чужбина. Концертите включват и запознаване с инструментите, и музикални игри, като атмосферата е допустимо най-непринудена и децата могат свободно да показват страстите си.

На " Бели брези " ще се изяви Брас квинтетът с водач тромпетиста Ян Дунев. Той е съпровождан от Атанас Маринов - тромпет, Владимир Петров - валдхорна, Явор Костов - цугтромбон, и Георги Илиев - туба. Както постоянно, младите меломани ще могат да се срещнат с всеки един от инструментите и с техните притежатели. 

Един час преди концерта, тъкмо в 10:00 часа, стартира обичайна " Работилница на възглавници ", в която децата ще имат опция да декорират своя лична възглавница за спомен от концерта. Участието в нея е гратис. Всички посетители са поканени да останат и след концерта на пикник или игри измежду природата. 

Детски екостационар " Бели брези " се намира по пътя от кв. " Бояна " към местността Златни мостове на 1 км след разклона за Копитото. Билети за събитието се оферират на www.pillows.bg и на място преди събитието (при съществуване на свободни места). Брас концертът на възглавници в планината е част от абонаментната Клубна стратегия на " Концерти на възглавници ", а цялостна информация за нея може да се откри в уеб страницата на самодейността. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР